¡Sin sueros!, ¡Sin cremas!, ¡Sin electricidad!, ¡Completamente natural!

    Rezultate

  Efectele tehnicii Rejuvance la nivel fizic pot fi comparate cu cele ale unei operatii de lifting facial, dar fara riscurile si efectele secundare implicate intr-o astfel de procedura.
  Din punct de vedere estetic vor apare intotdeauna imbunatatiri, al caror nivel depinde de varsta clientului, de starea sa de sanatate, calitatea pielii, adancimea ridurilor si constitutia sa personala.

  Recomandari

  Se recomanda o serie de sase sedinte, la interval de doua – trei zile, dar rezultatele vor fi vizibile chiar dupa prima sedinta: ridurile superficiale dispar iar cele adanci se estompeaza, muschii fetei isi recapata tonusul, pielea va fi mai luminoasa, mai proaspata. Fiecare sedinta se va adresa in mod special, pe rand, tuturor structurilor implicate in expresia fetei (tesut conjunctiv, muschii fetei, ai gatului si decolteului), iar imbunatatirile vor apare constant si gradual.
  Sedintele de intretinere recomandate (o data pe luna sau la fiecare doua luni) nu numai ca vor pastra rezultatele obtinute, dar le vor si imbunatati.
  Pe langa efectele estetice, tehnica Rejuvance are si o actiune de relaxare profunda, la nivelul intregului corp. Dupa o sedinta de aproximativ 45 min., ne vom simti si vom arata ca dupa o noapte de somn odihnitor.

Incercati Rejuvance

Contactati unul dintre practicanti. Aflati mai multe despre metoda naturala de lifting facial. Incercati! Localizati practicantul cel mai apropiatContactati-ne!

Va oferim cu placere informatii suplimentare. Contact

Puteti practica si dumneavoastra!

Vreti sa invatati secretele Rejuvance? Inscrieti-va la cursuri.