Fara seruri!, Fara creme!, Fara electricitate!, Complet natural. Incercati!

    Program de instruire Rejuvance
          pentru anul 2023

Nivel 1:

          - 4 zile de curs (32 ore)                   Cost: 2500 lei/ persoana
          - Veti primi manuale
de instruire complete si detailate, cu planse si note explicative.

    Dupa participarea la cursul de Nivel 1, veti primi un Certificat de Participare, care va da dreptul sa aveti datele de contact trecute pe website-ul oficial www.rejuvance.ro ca practician acreditat.

Nivel 2:  (optional)

          - 3 zile de curs (24 ore)                   Cost: 2000 lei/ persoana
          - recapitularea notiunilor invatate la primul curs
          - manual nou si miscari noi

    IMPORTANT: Dupa participarea la cursul de Nivel 2, practicienii vor primi un Certificat de Participare Nivel 2 si o steluta in dreptul numelui pe website.

    Pentru a-si mentine numele pe site, practicienii trebuie sa participe la o recapitulare de minim 2 zile o data la trei ani, cu un instructor acreditat de Rejuvance Pty Ltd, avand o reducere de 20% din tariful curent (costul pentru 2 zile de recapitulare este 1000 lei / persoana).

    Costul de participare la cursuri, platibil in lei, se poate achita prin transfer bancar in contul firmei organizatoare. Ocuparea locurilor se face in ordinea achitarii taxei de curs, sau a unui avans pentru pastrarea locului. Retragerea de la curs se poate face cu cel putin trei saptamani inainte de inceperea cursului, caz in care puteti fi programat pentru un alt curs, in limita locurilor disponibile. Fondurile / sumele achitate pentru participarea la cursuri nu sunt rambursabile / transferabile in contul participarii dvs. la un alt curs, daca retragerea de la curs este anuntata dupa aceasta limita. In cazul existentei unor motive stringente (boala, accident), va rugam sa prezentati certificat medical / adeverinta de la medic si vi se va restitui suma integrala.

    Organizatorul poate modifica datele cursurilor, daca este necesar, dar ii va informa pe participanti in timp util (cel putin cu o luna inainte).

    IMPORTANT: tarifele mentionate mai sus sunt valabile doar pentru anul 2023.

Participarea la cursurile Rejuvance necesita sa aveti:

- Unghii taiate scurt si maini / degete ingrijite (dupa demonstratiile instructorului veti invata aplicarea miscarilor practicand unii pe alti si trebuie sa ne asiguram ca nu zgariem pielea);
- Doua prosoape mari (pe unul va asezati pe patul de masaj, cu celalalt va invelim);
- Un caiet si un pix pentru luat notite;
- Voie buna!

    Cursul incepe la ora 10 si se termina la ora 18, in fiecare zi. Vor fi doua pauze de cafea (una dimineata si una dupa amiaza), pentru care asiguram noi apa, ceai, cafea, biscuiti, fursecuri, fructe, etc si o pauza de masa intre 13.30 - 14.45, in care fiecare cursant alege, pe cont propriu, unde vrea sa ia masa de pranz (exista un restaurant in apropiere)

Tehnica Rejuvance are cateva contraindicatii (la fel ca masajul), deci daca va regasiti intr-una din categoriile de mai jos, nu va recomandam sa va inscrieti la cursuri:

         - Afectiuni dermatologice severe (acnee, rani, veruci, herpes)
          - Pacienti cu cancer, in timpul chimioterapiei.
          - Femei insarcinate (datorita actiunii asupra meridianelor energetice)
          - Probleme psihice severe
          - Diabet zaharat
          - Epilepsie
          - Dupa tratament cu Botox sau alte produse injectabile (acid hialuronic).

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati: Contact Rejuvance.

   Rejuvance PTY Ltd. recomanda aplicarea a minim sase sedinte, pentru rezultate optime. Tariful practicat la nivel international este de 50 Euro / sedinta.Incercati Rejuvance

Contactati unul dintre practicanti. Aflati mai multe despre metoda naturala de lifting facial. Incercati! Localizati practicantul cel mai apropiatContactati-ne!

Va oferim cu placere informatii suplimentare. Contact

Puteti practica si dumneavoastra!

Vreti sa invatati secretele Rejuvance? Inscrieti-va la cursuri.